Saturday, 18 October 2014

KENALI AL HADDAD MARKETING

Assalamualaikum dan Bismilah :)

Saya nak perkenalkan dulu latar belakang syarikat Al Haddad Marketing sebelum kita kenali lebih lanjut berkenaan produk keluaran syarikat ini. Ia adalah syarikat Bumiputera.

Al Haddad Marketing merupakan pengeluar minuman seisi keluarga yang mempunyai nilai tambah dari segi kesihatan. Produk yang dikeluarkan diadun bersama herba herba bermutu tinggi, berkualiti dan terkenal kerana khasiatnya. Selain itu, syarikat ini mula mengembangkan empayar dengan mengeluarkan produk keperluan seisi keluarga yang lain seperti ubat gigi, minuman kesihatan, madu, pencuci baju, dan pelembut baju dan yang lain lain.
VISI SYARIKAT AL HADDAD MARKETING
- adalah untuk menjadi pengeluar dan pemasar produk halal dan makanan kesihatan yang berkualiti dan melahirkan usahawan yang berjaya


MATLAMAT SYARIKAT AL HADDAD MARKETING
- menyediakan pogram dan latihan yang berterusan dan bersistematik untuk melahirkan usahawan.
- menjadi pemangkin kepada usahawan untuk menjadikan syarikat sebagai platform memasarkan produk halal keluaran mereka.
- berkeupayaan menjadikan produk Al Haddad Marketing sebagai satu pilihan bagi yang mencari serta memilih gaya pemakanan yang sihat mengikut sunnah, halal dan bersih.
- memasarkan lebih banyak produk produk makanan tambahan dan produk produk kegunaan harian serta membantu masyarakat untuk menikmati peluang untuk menjana pendapatan
- berazam untuk memenuhi permintaan produk halal muslim bukan saja di dalam negara bahkan luar negara..


No comments:

Post a Comment